Burdur Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, Burdur Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Sultan Bozova, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Çiğdem Kılınç ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, iş dünyası olarak bölgenin gelişmesine yönelik projeler ve bu konularda birlikte hareket ederek iş birliğinin daha da geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette  Burdur Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, bugün hükümet bahçesi önünde Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak Belediyesi, İlimiz ve İlçemiz kadın girişimcileri işbirliği ile düzenlenen “Üreten kadınlar etkinliğine” vermiş oldukları destekten ötürü Başkan Meçikoğlu’na teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, ziyaretçilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.