Üreten Kadınlar Etkinliği Eski Hükümet Bahçesi Önünde Yapıldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak Belediyesi, İlimiz ve İlçemiz kadın girişimcileri işbirliği ile düzenlenen Üreten Kadınlar Etkinliğiyle kurulan stantlarda kadınların el işleri ve yöresel yiyecekler, kozmetik ve tekstil ürünleri ve çeşitli kurumların atölyelerinde yaptığı mamuller sergilendi. Etkinlikte yer alan kadınlar hem ekonomiye katkı sağlamış ve hem de kendi el emeklerini sergilemiş oldu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimci Kurulu İcraat Komite Başkanı Sevim Zorlu,  üreten kadınlar etkinliğiyle kadınların el ürünlerini satıp değerlendirip, ev ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçladıklarını belirten Zorlu, 60 kadının katıldığını etkinlikte, kadınların süs eşyası, oyuncak bebekler, magnetler, mutfak ve banyo eşyaları gibi el emeği ürünlerini bir arada pazarlama imkanı bulduklarını anlattı.Kadınlara sosyal medyada nasıl satış yapabilecekleri konularda da destek oluyoruz. Kooperatifleşme adına da farklı çalışmalar yapacağız. Bu tür etkinliklerin sürekli hale gelmesini istiyoruz.Etkinliğimize katkıda bulunan ve destek veren Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’na , Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a Etkinliğimize katkıda bulunan ve destek veren herkese girişimci kadınlar adına teşekkür ederim  " diye konuştu.