Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Sn. Mustafa Oğuz, Ak Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Sn.Emra Akçay Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Sn. Osman Şahan, Ak Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Sn. Mustafa Oğuz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’na ve İlçemize  verdikleri hizmet ve yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Meçikoğlu’na teşekkür ederek,  1 Ekim Cumartesi günü Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda yapılacak olan seçimin ilçemize, bölgemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı Ak Parti Bucak İlçe Yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt, Burdur Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hikmet Çangır da hazır bulundu.