Bucak Şehit Akif Altay Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ali Durmaz, Müdür Yardımcısı Halit Kocabatmaz, Okul Öğretmenleri; Zekiye Gökçe Kurt ve Ali Doğu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür etti. Ayrıca; ziyaretin öğretmenler günü arifesine gelmesi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, “Okulu Müdürü Ali Durmaz ve okul öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi bu ziyareti gerçekleşmesi de bizler için farklı bir anlam taşıdı. Bu vesileyle başta İlçemizde görev yapan öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım” diye konuştu.
Ziyarete, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Salih Uylu da eşlik etti.