Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “İnsanlık tarihinin en kutsal mesleklerinden birisi hiç şüphesiz öğretmenliktir. Öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatını evlatlarımıza emek veren, onları milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kültürümüzde anne ve babalarımız kadar değerli sayılan kişilerdir. İş dünyası olarak üreten bir neslin, ancak kaliteli bir eğitimle yetişeceğinin farkındayız ve eğitim alanına yapılacak her türlü katkıda her zaman eğitim camiamızın yanındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve şükranla anarak, bu kutlu görevi sürdüren tüm öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum" diye konuştu.