Bucak Bilgisayar Merkezi İş yeri Sahibi Odamız önceki dönemlerde Yönetim Kurulu Üyesi Murat Uysal, Avukat Hüseyin Türker, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hüseyin Ünal ve Avukat  İsmail Ünal ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Meçikoğlu; “ 1975 yılından 1987 yılına kadar Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini uzun yıllar başarıyla sürdüren İş insanı Merhum İsmail Ünal’ın adını taşıdığı torunu Avukat İsmail Ünal’ı ve kıymetli misafirlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duydum. Merhum başkanımız İsmail Ünal Amcamız, kentimize sorunlarının çözümünde gösterdiği yoğun çaba, duyarlı yaklaşımlar ve Ahlaki sağlamlığı ile sevilip sayılan bir başkandı. Hepimizde hakkı var, başkanımızdan çok şey öğrendik. Merhum başkanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Onun izinde, yolunda yürümeye çalışıyoruz. İnşallah onun öğütleri ve ortaya koyduğu düsturla devam ederiz. Mekanı cennet olsun. Allah’ın rahmeti bol olsun.” İfadelerini kullandı.