BAŞKAN MEÇİKOĞLU, HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDA
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan mesleki eğitim işbirliği protokolü kapsamında 81 İldeki proje okulları arasında yer alan Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 17 Kasım-20 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya Cam Piramit de gerçekleştirilen "GastroANTALYA Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması" kapsamında düzenlenen yarışmalara Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alan Oğuzhan MTAL öğrencileri, bireysel ve ekip olarak aldıkları başarılar ile herkesi gururlandırdılar.  24 Kasım Perşembe günü alanlarında dereceye giren öğrenciler ve okul öğretmenleri, desteklerinden dolayı teşekkür etmek için girdikleri yemekleri hazırlayıp sunarak, teşekkür etti.
Tören sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak çocuklarımızın, eğitimcilerimizin ve özellikle de meslek liselerimizin yanında olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Dereceye girerek bizleri gururlandıran öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılarının daim olmasını arzu ediyorum. Bundan sonra da dünyanın dört bir tarafında yapılacak her türlü yarışmada ülkemizi, İlçemizi ve sektörlerimizi temsil eden her kardeşimizin yanında olacağımızı da ifade etmek istiyorum.
Törende desteklerinden dolayı, Bucak Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu tarafından Başkan Meçikoğlu’na eğitime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerimize sağladıkları katkılar için plaket verildi.