Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Sayın Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Çevre İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnu
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Sayın Cemal Enginyurt ve Demokrat Partili heyete değerli ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür etti.
Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.