Haber Yazıları


07

 BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN ‘8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’ MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BUCAKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır. Kadının duygusal zekası ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır.

Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, başta evlatlarını vatan savunmasında kaybeden şehit annelerinin ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1541
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017