Haber Yazıları


06

 BUCAKTSO MECLİS ÜYELERİ “TOBB MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ”NE KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 6-7 Mart tarihleri arasında Başkent Ankara'da TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenmekte olan 'Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri'ne, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu öncülüğünde katılım sağlayan heyette; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Öğdem, Meclis Üyeleri Hasan Kurt, Ali Zeren, Mustafa Serdar Gökhan, Mustafa Kadıoğlu ve Osman Atan ile Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Nejmi Ören yer aldı.
Devam eden etkinlikte, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek, sohbet etti. Saraçöz, Bucak TSO Heyetine vermiş oldukları hizmetlerden ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek, sorun ve çözüm önerilerini dinleyip, bilgi ve görüş alışverişinde bulundu. 
Başkan Meçikoğlu’da; TOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında meclis üyelerine bilgiler verilerek, sorunlarımızın ve önerilerimizin dikkate alındığı, 2 gün sürecek olan bu seminerin verimli geçmesini beklediğini dile getirdi.
Okunma Sayısı: 1545
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017