Bucak Ticaret Odası ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun Miraç Kandili Mesajı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir. Bu bilinçle idrak edeceğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta üyelerimiz olmak üzere tüm Bucak’lı hemşehrilerimizin ve İslam Âleminin Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ediyor, ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.