BAŞKAN MEÇİKOĞLU'NUN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; "Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaip Kandiline bir kez daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu gece idrak edeceğimiz af ve merhametin müjdecisi Regaip Kandili manevi duygularımızın yeşerdiği, kalplerin birbirlerine yaklaştığı, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıktığı müstesna gecelerden biridir.
Bu mübarek gecenin hürmetine tüm insanlığın salgın hastalık ve doğal felaketlerden kurtulmasını temenni ediyorum. Ramazan ayına her türlü dert, endişe ve hastalıktan arınmış olarak sağlıkla girebilmeyi yüce Allah’tan niyaz ederim.
Bu duygu ve düşüncelerle, üyelerimiz başta olmak üzere Bucaklı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandilini kutluyorum" dedi.