Haber Yazıları


19

BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ 1000 AİLEYE GIDA YARDIMI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası olarak Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel olarak yürüttükleri sosyal yardım faaliyetlerine bu yılda devam ederek korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle zor günler yaşayan 1000 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduklarını açıkladı.

Yapılan yardım hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Meçikoğlu; ”Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl geleneksel olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin de katkılarıyla yapılan Ramazan Yardımının pandemi sürecinde de devam ettiğini belirterek, yaşanan korona virüs salgını nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de katkılarıyla, 1000 ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımı yaptıklarını belirtti.

Yardımlarını Bucak Kaymakamlığı Sosyal Vefa Grubu vasıtası ile dağıtacaklarını açıklayan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu “TOBB her sene erzak yardımı için destek veriyor. Ramazan ayında, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hazırladığımız gıda kolileri ile biz de geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza destek olmayı hedefledik. Yaşadığımız günler tarihi günler. Millet olarak sahip olduğumuz yardımlaşma duygularını harekete geçirmek için imece usulü herkes birbirine destek olacak. Bugünler elbette geçecek, ama bu süreçten kenetlenmemizi artırıp elbirliği ile çıkacağız. Dayanışma içerisinde inşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte aşacağız” dedi.

 

Okunma Sayısı: 789
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017