BAŞKAN MEÇİKOĞLU OSBÜK 18. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Bucak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen, Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 18. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.
Türkiye genelinde 2 milyonu aşkın kişinin istihdam edildiği ve sayısı 344’e ulaşan organize sanayi bölgelerini temsil eden Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK)’nun 18.Olağan Genel Kurulu, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin konuşmalarıyla başlayan toplantıda genel kurul gündemindeki hususlar görüşülerek karara bağlandı.