KOSGEB İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)

KOSGEB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının mevzuatları kapsamında tutmuş oldukları idari kayıtlar üzerinden işletmelerin mevcut durumlarını ortaya koymak, sektöründe ve bölgesinde konumuna göre bilgiyi sağlamak amacıyla hazırlanan “İşletme Değerlendirme Raporu” e-devlet üzerinden ücretsiz erişime açılmıştır.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen yazıda; işletmelerin mevcut durumlarını, sektörün gelişimini, sektör içerisinde konumlarını görebilmeleri ve ekonomik faaliyetlerinin yürütülmesinde alacakları kararlarına yardımcı olması amacı ile 2015-2019 yıllarına ait idari kayıtlar esas alınarak Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)’nun e-devlet üzerinden işletmelerin erişimine ücretsiz olarak açıldığı belirtilmiştir.
Konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
İlgili rapora https://www.kosgeb.gov.tr/.../isletme-degerlendirme... adresinden ulaşabilirsiniz.
İlgili üyelerimize duyurulur.