TOBB - HALKBANK TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PARAF KART LANSMANI
Sayın Üyemiz,
T. Halk Bankası A.Ş ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında 18/12/2020 tarihinde işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol kapsamında oluşturulan “Paraf Ticari Kredi Kartı İle Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı” ile; TOBB üyesi oda ve borsalara kayıtlı olan firmaların kendi aralarında gerçekleştirecekleri ticarete, Üye İş Yeri ve Paraf KOBİ Kart altyapımız üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulmaktadır.
TOBB üyesi alıcı ve satıcı konumundaki tüm firmalar işbirliğinin hedef kitlesidir.
İŞBİRLİĞİ KAPSAMINDA SUNULAN ÜRÜN VE HİZMETLER
1. TOBB Logolu Paraf KOBİ Kart
2. Üye İş Yeri (POS) Hizmeti Anlaşması
3. POS Blokeli Nakit TL İşletme Kredisi
TOBB LOGOLU PARAF KOBİ KART
- Protokol kapsamında TOBB logolu Paraf KOBİ Kart ürünü oluşturulmuştur.
- İşbirliği avantajından yararlanmak isteyen ve Paraf KOBİ Kart sahibi olmayan TOBB üyelerine TOBB Logolu Paraf KOBİ Kart ürünü verilecektir. Mevcut müşterilerin varsa kullanmaya devam ettikleri Paraf KOBİ Kartları mevcut özelliklerine ilave olarak işbirliği avantajlarına sahip özelliklerle de hayatına devam edebilecektir.
- TOBB logolu Paraf KOBİ Kart nakit çekime kapalı özellikte olup; peşin işlem, taksitli işlem ve vadeli işlem yapabilme özelliğine sahiptir. Mevcut Paraf KOBİ Kart sahibi müşteriler kartın tüm özellikleri ile birlikte işbirliği avantajlarından da faydalanacaktır.
- İşbirliği kapsamında TOBB logolu Paraf KOBİ Kartları, mevcut Paraf KOBİ ve Paraf Esnaf Kartları ile yine işbirliği kapsamındaki Üye İş yeri Anlaşmalı POS’lardan yapılacak işlemlerde 540 güne varan vadelendirme imkanı sağlanabilecektir.
ÜYE İŞ YERİ (POS) HİZMETİ ANLAŞMASI
- İşbirliği kapsamında Üye İş Yeri Anlaşması sağlanan TOBB üyelerine ve mevcut üye işyerlerine taleplerine göre 4 Farklı Model ve Çoklu Vade Seçeneği ile hizmet sağlanabilecektir.
POS BLOKELİ NAKİT TL İŞLETME KREDİSİ
- Ana firmaların işletme sermayesi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla POS blokesi karşılığı;
· Taksitli, Rotatif veya Spot Nakit TL İşletme Kredisi kullandırılabilecektir.
· Kredi; ödemesiz dönem olmaksızın azami 18 ay vadeli olarak kullandırılabilecektir.
Üyelerimize duyurulur.
Saygılarımızla,