AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN BUCAK TSO’YA ZİYARET

AK Parti Burdur Milletvekili Sayın Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Sayın Mustafa Oğuz, AK Parti Bucak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Ali Kaynak ve AK Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi ile sanayici ve iş adamlarının, esnafların sorunları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Sayın Vekilimize ve kıymetli misafirlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Süleyman Duran, Ahmet Coşkuner ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Salih Uylu da hazır bulundu.