İBRAHİM SOLAK HAYATINI KAYBETTİ

İş dünyası bir vefat haberiyle daha sarsıldı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, STOK'IS Gıda Ltd.Şti. Sahibi İbrahim Solak, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle yaşamını yitirdi. Merhumun cenazesi 3 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 12.00'da Antalya- Uncalı mezarlığında toprağa verilecek.
İbrahim Solak'ın vefatı üzerine bir mesaj yayımlayan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, "Camiamızın saygın isimlerinden değerli iş insanı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Solak'ın vefatından büyük bir üzüntü duyduk. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm iş dünyasına başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

Beğen

Yorum Yap