AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, "Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kurum ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Çalışan aktif, başarılı iş kadınlarımız ve ev kadınlarımız ile birlikte Bucak için faydalı, güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, Ak Parti Bucak İlçe Kadın Kollarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi; "AK Parti Bucak İlçe Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç aynı zamanda odamızın üyesidir. Bu tür çalışmalarla topluma hizmet ettikleri için kendilerini yürekten kutluyor, yeni seçildikleri görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum. El birliği ile ortak hedefimiz topluma hizmet etmektir. "dedi.