Değerli Üyelerimiz, Kıymetli Hemşehrilerim;
Yaklaşık bir yıldır mücadele edilen Koronavirüs İlimizde yükseliş göstermektedir. Bilindiği üzere kalabalık ortamlar olması sebebiyle AVM’ler, işletmeler ve sanayi kuruluşları gerekli tedbirleri almadığı zaman önemli sayıda vaka artışına sebep olarak hastalığın yayılım hızını artırmaktadır.
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatıyla yeni bir döneme girildiği, ülke genelinde İçişleri Bakanlığınca “Dinamik Denetim Süreci”yle bir denetim seferberliği başlatıldığı, risk haritasında kırmızı olan ve çok yüksek risk grubunda olan İlimizde ve İlçemizde bulunan Yerel Yönetimler, Meslek Odalarının Temsilcileri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte denetim ekiplerinin sahada olacağı duyuruldu.
Göstereceğimiz duyarlılık ve tedbirler hastalığın ilimizde durdurulması ve Burdur’umuzun risk haritasında mavi renge döndürülmesinde etkili olacaktır.
Sizlerden salgının kontrol altına alınabilmesi için tesis ve işletmelerinizdeki tedbirleri en üst seviyeye çıkarmanızı, vaka çıkması halinde gerekli önlemleri geciktirmeden almanızı rica ediyorum. Lütfen işyerlerimizde ve günlük hayatımızda bütün tedbirleri tekrar gözden geçirerek salgına karşı sorumluluğumuzu yerine getirip, maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.
Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası