Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; ”Görev yaptıkları mahalle ve köylerde, devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, halkımızla devlet kurumları arasında önemli bir köprü vazifesi kuran Muhtarlarımız, aynı zamanda geçmişten günümüze kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olarak, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisi konumundadır.
Bu duygu ve düşüncelerle mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten başta İlçemizin ve köylerimizin kıymetli muhtarları olmak üzere tüm muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.