BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NUN 10 KASIM MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83’üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; " Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde, özlem, sevgi ve saygıyla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaşamı boyunca birçok başarıya imza atmış, kurtuluş mücadelemizde ve Cumhuriyetimizin kurulmasında başrol oynamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe geçmiş büyük bir lider olarak tüm dünyada takdirle anılmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, egemenlik ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. " ifadelerini kullandı.