Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan mesleki eğitim işbirliği protokolü kapsamında 81 İldeki proje okulları arasında yer alan Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Okul Müdürü Hacer Çöllüoğulları, Okul Müdür Yardımcısı Bekir Erten, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Öğretmeni Burçin Köse, Okul Aile Birliği Başkanı Demet Mutlu ve Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali'nde 2 gümüş 1 bronz madalya alarak dereceye giren Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali'nde dereceye girerek bizleri onurlandıran proje okulumuz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbul’da 18. düzenlenecek olan Uluslararası Gastronomi yarışmasında başarılar diledi. Bilişim Teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencilerinin 3 D yazıcı ile hazırladığı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası logolu hediyesi için teşekkür etti.
Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt da hazır bulundu.