BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Miraç; âlemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuktur. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, çok değerli hemşerilerimin ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandilini kutlar, bu mümtaz gecenin hürmetine yüce Allah’tan insanlık olarak yaşadığımız salgının son bulmasını ve Miraç Kandilinin tüm insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.