Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman Akgül ve Görevli Uzman Öğretmen Aydın Yavşancı, Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muzaffer Erdoğan, Cemil Akkaya, Recep Yıldız, Bucak Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hacer Çöllüoğulları, Müdür Yardımcısı Saadet Tülkay ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Başkan Meçikoğlu’na eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) kapsamında mesleki eğitimdeki yeni gelişmeler ve bu gelişmelerin işletmeler açısından faydaları üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu; ziyaretçilere teşekkür ederek, iş insanlarından genellikle yetişmiş eleman bulmakta güçlük çektikleri yönündetalep aldıklarını Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu çalışmalarla gelecek yıllarda daha çok yetişmiş eleman bulunulabileceğini söyledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt da hazır bulundu.