Garanti Bankası Bucak Şubesi Müdürü Emin Karlıdağ, Kobi Bankacılığı Müşteri İlişkileri Yönetmeni Cevdet İlker Özdemir ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Garanti Bankası Bucak Şubesi Müdürü Emin Karlıdağ Başkan Meçikoğlu’na  İlçemizin ticari yapısını değerlendirilerek Garanti Bankasının kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı ve  güncel ekonomik konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, ziyaretçilerine teşekkür ederk çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Durmuş Yanıkara, Gökhan Tezyal, Gökhan Topay bulundular.