BUCAK HEYETİ BAŞKAN MEÇİKOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE İZMİR MERMER FUARI'NA KATILDI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İzmir’de gerçekleştirilen, Dünyanın en büyük doğal taş fuarlarının başında gelen MARBLE "27. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı"’nda Bucaklı ve Burdur İlimizden katılan firmaları standlarında ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından organize edilen ve Bucak’lı firmaların da katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin fuardaki stantlarını tek tek ziyaret eden Başkan Meçikoğlu, fuarların sektörlerin gelişmesinde ve büyümesinde büyük önemi bulunduğunu , o nedenle de bu tür organizasyonlarda üyelerinin yanında olmayı önemsediklerini söyledi. Fuara katılan firmalara bereketli bir fuar ve başarı dileyerek, Fuarın İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Fuarda Başkan Meçikoğlu’na; Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Süleyman Duran ve Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı da eşlik ederek, katılımcıları stantlarında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.