Bucak Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla bir mesajı yayınladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “İslam âlemi olarak rahmeti, hikmeti ve bereketiyle, ruhun gıdası, bedenin şifası on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i bir kez daha karşılamanın eşsiz heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının; milletimiz, İslâm alemi, iş dünyamız ve tüm insanlık için sağlığa, huzura, berekete ve barışa vesile olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; Bucaklı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını en içten duygularımla tebrik ediyor; paylaşmanın bereketiyle hanelerimize bolluk, gönüllerimize hoşgörü dolmasını, Ramazan ayının savaşların son ermesine ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbimiz tutacağımız oruçları ve ibadetlerimizi makbul, dualarımızı da kabul eylesin” dedi.