Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu mesajında; “Aziz milletimizin tarihinde eşsiz bir kahramanlık örneği olan Kurtuluş Savaşımızı bizzat yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı millet olarak büyük bir gururla kutluyoruz. TBMM’nin açıldığı bu özel günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edilmesi, cumhuriyetimizin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzunda yükseleceğine olan inancının ifadesidir. Geleceğimiz adına en büyük emanetimiz olan çocuklarımıza refah dolu, özgür ve gelişmiş bir ekonomiye sahip güçlü yarınlar bırakabilmek en büyük hedefimizdir. Bu amaçla iş dünyası olarak var gücümüzle çalışmaktayız.
Bu duygu ve düşüncelerle; “TBMM’nin açılışının 102’nci gurur yılını yaşarken, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan topraklarının bağımsızlığı için canlarını vermekten çekinmeyen şehitleri ve gazileri minnetle anıyor, Sevgi dolu yürekleri, gülen yüzleriyle geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, sağlık, sevgi, barış ve huzur dolu bir dünyada hep birlikte yaşamayı temenni ederim” diyerek kutladı.