Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt ile birlikte, Antalya-ANFAŞ'da Batı Akdeniz'de üreten, katma değer yaratan, ihracat yapan firmalarımızı birbirleriyle tanıştırmak, bölge kentleri arasında ticareti arttırmak, işletmelerimizi yeşil ve dijital dönüşüme hazırlamak, kadın ve genç girişimcilerimize yeni işbirlikleri ve fırsatlar sunmak için düzenlenen Batı Akdeniz Ticaret Buluşması programının açılış törenine ve devam eden etkinliklere katıldı.
Antalya, Burdur ve Isparta güçlerini birleştiriyor. Batı Akdeniz ticaretinin kalbi 26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde ANFAŞ’ta atacak.