Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Duran, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yoran, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ömer Çeliker ile birlikte, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Meçikoğlu, BAİB Başkanı Çavuşoğlu'nu ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek, Bölge ihracatını artırmak için gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılar diledi. BAİB Başkanı Çavuşoğlu da nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.