Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kooperatif’in Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda, saat 10.00’da başlayan Genel Kurul’a Bucak Belediye Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ziraat Odası Başkanı Sayın Bilal Özel, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Yusuf Erdoğdu, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Arif Mayda, Bucak Hizarcılar,Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sayın Sezgin Sezgin, Divan Kurulu Üyeleri, Kooperatif Üyeleri katıldı.
Toplantı sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu; Bugün gerçekleşen Genel Kurul Toplantısının hayırlı olması temennisinde bulundu.