BAŞKAN MEÇİKOĞLU'NDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Meçikoğlu, mesajında; “Dünyanın en onurlu mesleklerinin başında gelen öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerlidir. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, yarının dünyasını oluşturan mimarlardır. Bir ülkenin kalkınmasında, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesinde öğretmenlerimiz başroldedir. Öğretmenlerimize verdiğimiz değer, bizim medeniyet çizgimizin, çocuklarımıza verdiğimiz değerin ve geleceğimize olan inancımızın birebir göstergesidir.
Bu duygu ve düşüncelerimle, bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına olan sonsuz güvenimi bir kez daha ifade ederek, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.