Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Odamız Üyesi SY Grup Yönetim Kurulu Başkanı- Hayırsever iş insanı Salih Yaman tarafından Merhume Annesinin adına Bucak İlçemiz Karacaören Köyüne yapılan Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu’nun açılış törenine katıldı.
Açılış törenine; Burdur Valisi Sn. Türker Öksüz, Ak Parti Burdur Milletvekilleri; Sn. Mustafa Oğuz ve Sn. Adem Korkmaz, CHP Burdur Milletvekili Sn. İzzet Akbulut, Bucak İlçe Kaymakamı Sn. Bayram Gale, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Sn. Hüseyin Dalgar, Bucak Belediye Başkanı Sn. Hülya Gümüş ,Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu,Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kurt, il ve ilçemizin protokol üyeleri ve Bucak’lı hemşehrilerimiz katıldı.
Açılış sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu; okulda eğitim ve öğrenim görecek olan evlatlarımıza derslerinde başarılar diliyorum. Çocuklarımızın geleceği için Okulumuzu köyümüze kazandıran Hayırsever İş İnsanımız Salih Yaman’a şükranlarımı sunuyorum. Başta Ümmü Teyzemiz olmak üzere hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı bir ömür diliyorum. Rabbim hepsinde razı olsun.” ifadelerini kullandı.